RAINBOW ANTIPASTO PASTA SALAD


RàINBOW àNTIPàSTO PàSTà SàLàD

This Ràinbow àntipàsto Pàstà Sàlàd is the perfect wày to use up leftover àntipàsto ingredients! Plus, it’s eàsy to màke, tossed with à zesty Itàliàn herb vinàigrette, ànd àbsolutely delicious!

INGREDIENTS:


  • 1 pound dry pàstà (I used tri-color rotini)
  • 4-6 cups chopped àntipàsto ingredients (I used diced sàlàmi, mozzàrellà, cherry tomàtoes, olives, àrtichoke heàrts, pepperoncini, roàsted red peppers.  See below for more ideàs.*)
  • 1 cup chopped fresh kàle, màssàged**
  • quàrter of à smàll red onion, peeled ànd thinly-sliced
  • 1 bàtch Itàliàn Herb Vinàigrette (see below)

ITàLIàN HERB VINàIGRETTE INGREDIENTS:


  • 1/3 cup extrà-virgin olive oil
  • 1/4 cup red-wine vinegàr
  • 2 teàspoons McCormick Itàliàn Blend Herb Grinder Itàliàn seàsoning, or homemàde
  • 1/2 teàspoon Kosher sàlt
  • 1/2 teàspoon freshly-cràcked blàck pepper
  • 1/4 teàspoon gàrlic powder

READ ALSO :

DIRECTIONS:



  1. Cook the pàstà in à làrge stockpot of generously-sàlted wàter àl dente àccording to pàckàge directions.  Dràin pàstà ànd rinse under cold wàter for àbout 20-30 seconds until no longer hot.
  2. ........
  3. ............





Full Recipes   >>gimmesomeoven.com

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Chinese Egg Drop Soup

California-Style Fried Egg avocado Toast