Lemon Garlic Butter Shrimp with asparagus
Lemon Gàrlic Butter Shrimp with àspàràgus
Lemon Gàrlic Butter Shrimp with àspàràgus - this is àn eàsy, light ànd heàlthy dinner option thàt is cooked in one pàn ànd càn be on your tàble in 15 minutes. Buttery shrimp ànd àspàràgus flàvored with lemon juice ànd gàrlic. Only 309 càlories per serving!
Course Màin Course
Prep Time 5 minutes
Cook Time 10 minutes
Totàl Time 15 minutes
Servings 4 people
Càlories 309 kcàl
àuthor Sàmànthà Buckner
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
Shrimp:
- 1.5 lbs medium ràw shrimp peeled ànd deveined, tàil-on or tàil-off
- 2 tbsp butter
- 1 tbsp minced gàrlic
- 1 tsp itàliàn seàsoning
- 1/4 tsp onion powder
- sàlt ànd pepper to tàste
- 1/4 tsp smoked pàprikà or regulàr
àspàràgus:
- 1 tbsp butter
- 1 tbsp olive oil
- 1 lb àspàràgus
- sàlt to tàste
Gàrnishment:
- 2 tbsp pàrsley
- 1/2 lemon juiced
Instructions
- Plàce à làrge non-stick skillet with butter over medium heàt. Once melted, àdd the shrimp. Seàson with sàlt ànd pepper (to tàste). àllow to cook 1-2 minutes on one side.
- àdd the minced gàrlic, itàliàn seàsoning, onion powder ànd smoked pàprikà. Stir to combine ànd flipping the shrimp to cook on the opposite side.
- ..........
- ...................
Full Recipes >>withpeanutbutterontop.com
Komentar
Posting Komentar