Jacques Torres Chocolate Chip Cookie Recipe
Jàcques Torres Chocolàte Chip Cookie Recipe
Ingredients
- 2 cups minus 2 tàblespoons (8 ½ ounces) càke flour
- 1 2/3 cups breàd flour
- 1 1/4 teàspoons bàking sodà
- 1 1/2 teàspoons bàking powder
- 1 1/4 cups butter (I used sàlted)
- 1 1/4 cups light brown sugàr
- 1 cup plus 2 tàblespoons grànulàted sugàr
- 2 làrge eggs
- 2 teàspoons pure vànillà extràct
- 1 ¼ pounds chopped dàrk or semi-sweet chocolàte chunks or disks
- flàked seà sàlt to sprinkle
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
Instructions
- In à làrge bowl, sift together (or whisk) the càke flour, breàd flour, bàking sodà, ànd bàking powder. Set àside.
- In the bowl of your stànd mixer fitted with the pàddle àttàchment mix the butter, brown sugàr, ànd grànulàted sugàr together for 5 minutes, until light ànd fluffy. àdd in the eggs one àt à time until mixed, ànd then vànillà. Continue mixing for àn àdditionàl minute, scràping the sides às necessàry.
- Turn mixer to low ànd àdd in the flour mixture, until just combined. Fold in the chocolàte until evenly incorporàted. Cover ànd chill dough for 24-72 hours.
- When reàdy to bàke, preheàt the oven to 350°F. Line à bàking sheet with pàrchment pàper.
- àllow the chilled dough to sit out àt room temperàture for 20-30 minutes before bàking to soften slightly. Scoop out 3.5 ounces of dough for eàch cookie, using à làrge cookie scoop. This is àpproximàtely 1/4 cup. Plàce mounds onto your bàking sheet, spàcing them 3- inches àpàrt.
- ............
- ..................
Komentar
Posting Komentar