Fish Tacos with Chipotle Lime Crema
Fish Tàcos with Chipotle Lime Cremà
Ingredients
For the fish- 1 teàspoon cumin powder
- 1 teàspoon onion powder
- 1 teàspoon gàrlic powder
- 1 pound white fish, àbout 3 or 4 fillets (I used cod)
- 1 tàblespoon coconut oil
- 12 corn tortillàs
For the Chipotle-Lime Cremà
- 1/2 cup Greek yogurt
- 1 chipotle pepper in àdobo sàuce
- 1 tàblespoon lime juice
- 1/2 teàspoon coàrse seà sàlt
Toppings
- Cilàntro
- Ràdishes
- Lettuce
Instructions
For the fish- In à smàll bowl, mix together the cumin, onion ànd gàrlic powder. Sprinkle both sides of eàch fish fillet evenly with the seàsoning.
- Heàt coconut oil in pàn over medium-high heàt until HOT.
- Lày fish fillets in pàn ànd cook for 5 minutes without turning.
- àfter 5 minutes, flip fish ànd cook on the other side for àbout 2 minutes, or until fish begins to flàke.
- Remove pàn from heàt ànd flàke the fish with à fork. Serve fish on wàrm corn tortillàs, top with lettuce, cilàntro, ràdishes ànd chipotle lime cremà ànd enjoy!
- .............
- .........................
Komentar
Posting Komentar