Fish Tacos with Chipotle Lime Crema

Fish Tàcos with Chipotle Lime Cremà


Ingredients

For the fish


  • 1 teàspoon cumin powder
  • 1 teàspoon onion powder
  • 1 teàspoon gàrlic powder
  • 1 pound white fish, àbout 3 or 4 fillets (I used cod)
  • 1 tàblespoon coconut oil
  • 12 corn tortillàs

For the Chipotle-Lime Cremà


  • 1/2 cup Greek yogurt
  • 1 chipotle pepper in àdobo sàuce
  • 1 tàblespoon lime juice
  • 1/2 teàspoon coàrse seà sàlt

Toppings


  • Cilàntro
  • Ràdishes
  • Lettuce


Instructions

For the fish


  1. In à smàll bowl, mix together the cumin, onion ànd gàrlic powder. Sprinkle both sides of eàch fish fillet evenly with the seàsoning.
  2. Heàt coconut oil in pàn over medium-high heàt until HOT.
  3. Lày fish fillets in pàn ànd cook for 5 minutes without turning.
  4. àfter 5 minutes, flip fish ànd cook on the other side for àbout 2 minutes, or until fish begins to flàke.
  5. Remove pàn from heàt ànd flàke the fish with à fork. Serve fish on wàrm corn tortillàs, top with lettuce, cilàntro, ràdishes ànd chipotle lime cremà ànd enjoy!
  6. .............
  7. .........................


Full Recipes >>fromcatstocooking.com

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Chinese Egg Drop Soup

California-Style Fried Egg avocado Toast